Noniin, eilen saatiin vaunuhankinnat tehtyä ja nyt olohuoneessa komeilee Hartan Topline- yhdistelmävaunut, Mon Kiss-matkarattaat sekä Maxi-Cosin turvakaukalo jalustoineen. Joulufiilis on aika kuvaava sana eiliselle fiilikselle kun vaunuja koottiin ja opeteltiin käsittelemään. :) Pihalle saakka en sentään koekierrokselle viittiny lähtee, mut sisätilat on ajeltu pitkin poikin. Nyt ei enää puutukaan kuin jotain kiireettömiä hankintoja, eli tässä nyt sitten synnytystä odotellessa. Enää vähän reilu 7 viikkoa laskettuun aikaan!

 

Maanantaina oli neukku, vihdoinkin! Kaikki oli yleisesti varsin hyvin, mutta rautaa sain luvan alkaa napsia yhden tabletin päivässä. Kamalaa siinä on se, ettei 2 tuntia ennen eikä 2 tuntia jälkeen tabletin ottamista saa käyttää maitotuotteita. Mähän olen koko raskauden ajan ollut hulluna rasvattomaan maitoon ja juon sitä keskimäärin noin litran päivässä! Nyt pitää sit säännöstellä, et juo sen tarpeensa sit ennen raudan ottamista, niin ei tuu himoa. :D Tarkkaa puuhaa, mieskin naureskeli mulle tästä. Paino on tähän mennessä noussut jo 8 kiloa, enkä todellakaan tiedä, minne se kaikki paino on mennyt! Kun toisaalta mussa ei oo kasvanu selkeesti kuin maha, rinnatkin on nyt jotenkin tasoittunut ton kokonsa kanssa alkuraskauden jättimäisyysvaiheen jälkeen. Toisaalta sit taas oon tainnu paisua tasasesti joka suunnasta, jotkut vanhat housut vähän ottaa kii. :D

 

Neukun tiedot tarkemmin:

10.05.2010  (31+3)

Paino     63 kg

Muutos   +529 g/vk

Turvotus  +/-

RR            108/56

U-Prot.      -

U-Gluk.     -

B-Hb         114

Kohdunpohjan korkeus    29 cm

Tarjonta      RT

Syke             + (134)

Liikkeet        ++

 

Eilen mittasin taas vatsanympärysmittaa ja se oli illalla 92 cm, eli 3 cm olen edellisestä kerrasta levinnyt. :) Vertailun vuoksi mittasin myös miehen mitat ja oon jo tosi tyylikkäästi menny miehen mitoista ohi. Se onki semmone timmi. Tai no, on munkin masu aika kiinteen tuntunen, enemmän tuntuu että olisin ratkeemassa.

Vauvan liikkeet on tuntunu nyt tosi paljon, se on tainnu parantaa vähän asentoaan, niin tuntuu erilailla. Aamulla heräsin valtavaan jytinään ja yölläkin pariin otteeseen vähän havahduin kun vauvalla oli humpat menossa.

 

Nyt keskityn lämpimään ilmaan, olen parvekkeella aamupalan ääressä datailemassa. Aivan mahtavaa kun on lämmintä! Ja joo, aamupalani on tässä 11-12 aikaan ollut nyt parina päivänä, kun uni on alkanut maittaa enemmän. Mutta heips ja seuraavaan kertaan!

 

Terkuin,

Toivomus 31+5